BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ACIELMA’DAN ESNAF ZİYARETLERİ...

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ACIELMA’DAN ESNAF ZİYARETLERİ...

2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için Çubuk Belediye Başkan Aday Adayı olan Şükrü Acıelma, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Şuayip YAMAN

AK Parti Çubuk Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Acıelma, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri yaparak, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunup talep ve isteklerini dinliyor..

Aday adaylığı süreci kapsamında çalışmalar yürüten Şükrü Acıelma, ilçede faaliyet gösteren esnafı ziyaret ediyor. Esnafın çay ikramını kabul eden Acıelma, hem sohbet ediyor ve hem de esnaf ve vatandaşların yerel yönetimden beklentilerini dinleyerek, not ediyor.

Geçtiğimiz hafta kalabalık bir ekiple ilçe esnafını ve Perşembe Pazarı’nı ziyaret eden Şükrü Acıelma, onlara ‘Hayırlı İşler’ dileyerek; Onlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

 

Acıelma, Esnafın sorunlarını birlikte çözeceklerini vurgulayarak; Türkiye Yüzyılına yakışan bir Çubuk için yola çıktığını ve Çubuk’un hak ettiği yere gelmesi için çok sayıda proje ve çalışması olduğundan bahsederek onlardan dua ve destek istedi.

 

Şükrü Acıelma’nın bu haftaki ilk durağı ise, Çubuk Madeni ve Ağaç İşleri Odası Başkanlığı oldu. Burada Oda yetkilerinin sorunlarını dinledi, sorularını cevaplayarak projelerini anlattı. Dua ve destek istedi.

 

Ardından Sanayi esnafını teker teker ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinledi.

 

Çubuk sanayinin daha nezih ve büyük bir alana taşınması ile ilgili düşünceleri ve projeleri olduğundan bahsetti.  

 

Sanayi esnafının sorunlarından haberdar olduğunu ve aday gösterilmesi durumunda sanayi esnafı ile el ele vererek tüm sorunların çözümü kavuşturulması ve taleplerin yerine getirilmesi için gayret göstereceğini ifade etti.

 

Çubuk’un en büyük ve en önemli sorunun işsizlik olduğunu vurgulayan Acıelma, bunun

nedeninin de Çubuk’ta sanayi yatırımlarının kısıtlı olmasından kaynaklandığını belirtti.

 

Temel hedeflerinin Çubuk’taki işsizliğin çözülmesi ve sanayi yatırımlarının Çubuk’a çekilmesi olacağını ifade eden Acıelma önemli projelerini;

 

  • Turşuculuk İhtisas Organize Sanayi Bölgesi,
  • Sağlık Serbest Bölgesi,
  • Tarımsal ve Hayvancılık Bölgesi ile ilgili üreticilerin yer aldığı 3 OSB olarak sıralayarak, bunları en kısa sürede hayata geçireceklerini ifade etti.

Acıelma’nın çalışma temposu vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.

Acıelma, saha çalışmalarında seçmen ile diyalog kurmakta zorluk yaşamayan bir aday.

Acıelma, ziyaretlerinde esnaflarla sohbet ederek hem sorunlarını dinliyor hem de çözüm önerilerini paylaşıyor. Acıelma, Çubuk Belediye Başkanı olması halinde esnafların sorunlarının çözümü için elinden geleni yapacağını söyledi.

Çubuk’un gelişmesi ve kalkınması için esnafların desteklenmesi gerektiğini belirten Şükrü Acıelma, Aday gösterilmesi ve seçilmesi durumunda esnafların sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışacağını belirtti.

Belediye Başkan Aday Adayı Şükrü Acıelma, esnaf ziyaretlerinde edindiği izlenimler ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Seçim çalışmaları kapsamında esnaf kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Esnaf kardeşlerimizin, genel olarak ziyaretlerimizden memnun olduklarını görüyorum...

Çubuk'ta daha önce de AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı oldum... O dönemde de esnaf ve vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görmüştüm. O ilgi bugün de artarak devam ediyor.

Kimin kapısına gittiysek, çoğu zaten tanıdık isim. Çubuk insanı bir birini tanır. Çubuk sokaklarını iyi tanıyoruz. İnsanımızın ne düşündüğünü ne yaşadığını biliyoruz. Esnafımız bizim için çok değerlidir. Onları ziyaret ederek hem hal ve hatırlarını soruyoruz hem de onlardan gelen talep ve istekleri dinliyoruz. Bizleri büyük bir teveccühle karşılayan esnafımıza teşekkür ederiz ifadelerini kullandı.

img-20231217-wa0001-vert1.jpgimg-20231217-wa0028-vert2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum