ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANLIĞIN’DAN KİRA İHALE İLANI

ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANLIĞIN’DAN KİRA İHALE İLANI

ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANLIĞIN’DAN KİRA İHALE İLANI

1- Çubuk İlçesi Yavuz Selim Mahallesi Atatürk Parkı 273 ada 60 parsel (Yöresel ürün satış yeri yanı) 4 adet, Dumlupınar Mahallesi Muhtarlık yanı 2 adet, Esenboğa Mahallesi 538 ada 4 parsel içerisi 2 adet Bankamatik ATM yeri, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Samurkent Parkı 1 No’lu İş yeri ve Barbaros Mahallesi Yeşil Çubuk Parkı Çay Bahçesi, Encümen kararı ile 3 yıllığına, Dumlupınar Mahallesi 190050 ada 1 parselde bulunan 83/C nolu işyeri ve Barbaros Mahallesi Yeşil Çubuk Parkı Çay bahçesi -2-, Belediye Meclis kararı ile 5 yıllığına, Atatürk Mahallesi 192247 ada 4 parsel üzerine Totem Verici İstasyonu yeri Belediye Meclis kararı ile 10 yıllığına, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45,46 ve 47. Maddelerine göre Açık Teklif İhale Usulü ile kiraya verilecektir.

capture-20241002-125550.png
2- Kiraya verilecek gayrimenkulün Cinsi, Mahallesi, mevkii, yıllık kira bedeli ve geçici teminat bedeli aşağıda çıkartılmıştır.

  • Totem Verici Baz İstasyonu Yeri Ekli Kroki ve resimlerde gösterildiği gibi totem kurularak baz istasyonu yerleştirilecektir.
  • ATM Yerleri EK krokide gösterilen alanlara yerleştirilecektir.

3- İhale 09.10.2024 Çarşamba günü saat:14.00’da Belediye Toplantı salonunda yapılacaktır.
4- İhaleye katılacaklarda aranacak belgeler;
Gerçek Kişinin veya Tüzel Kişi yetkilisinin vukuatlı aile nüfus kayıt örneği
Gerçek Kişinin veya Tüzel Kişi yetkilisinin yerleşim (İkametgâh) belgesi, 
Geçici teminat yatırdığına dair makbuz,
İhale şartnamesini aldığını gösteren makbuz, şartname alındı, dosya teslim tutanağı.
Gerçek kişi olması halinde Noter tasdikli İmza Beyannamesi
Vekâleten katılanlar için Noterden onaylı vekâletname,
Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belge, ihaleye katılacaklar için yetki belgesi ve noterden tasdikli imza sirküleri.
Gerçek Kişinin Kendisi ve nüfus kaydında belirtilen kişilerin, Tüzel Kişiliğin ve yetkilisinin nüfus kayıt örneğinde belirtilen kişilerin Belediyeye borcu olmadığına dair ihale tarihi itibariyle 30 günlük belge (Belediye Başkanlığından alınacak,)
Ortak girişim olması halinde, Ortaklık oluşturulduğuna dair, noter onaylı ortaklarca imzalanan sözleşme, ortak girişimi oluşturan gerçek veya tüzel kişilerin her birinin 4.maddedeki esaslara göre temin edecekleri belge,
5- Şartname 250,00- ₺ Karşılığında Belediye Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden temin edilebilir. İhale hakkında bilgi almak isteyenler, mesai saatleri içerisinde Emlak ve İstimlâk Müdürlüğüne müracaat edip bilgi alabilirler.
6- İstekliler yukarıda yazılı belgeleri bir dosya halinde ihale günü 09.10.2024 Çarşamba günü saat 12.00’ a kadar İhale Komisyonu adına Emlak ve İstimlâk Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.
7- İsteklilere ilanen duyurulur.
 

#ilangovtr

Basın No ILN02092590

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.