
23 Nisan Coşku ile Kutlandı
Bu Yıl 89. Yıldönümü Kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tüm Yurtta Olduğu Gibi Çubukta'da Büyük Bir Coşku İle Kutlandı.
Okulların ve ilçe protokolünün Atatürk parkındaki Atatürk Anıtına çelenklerini sunmalarının ardından Çubuk Şehir Stadyumunda devam eden törenlere halkın büyük ilgi göstermesi dikkati çekti. Kaymakam Meftun Dallı , Belediye Başkanı Lokman Özden,Cumhuriyet Başsavcısı,İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Mensur Toprak ve idari amirlerin oluşturduğu Tören Kıtasının halkın ve öğrencilerin bayramlarını kutlamasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla tören başladı.
Tören yürüyüşünün gerçekleşmesinin ardından gösteriler tam manasıya başladı.
Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 nisan çak süperdiiiiii
Yanıtla (0) (0)çubukta gerçekten çok güzel etkinlikler yapılmış.bunun için de ben kendi üzerime düşen görev olarak emeği geçen bütün öğretmenlere teşekkür ediyorum.
Yanıtla (0) (0)herkese sbs de başarılar diliyorum 23 nisanla ilgim yok...bye bye bye bye bye bye bye bye bye
Yanıtla (0) (0)burda atatürk ilköğretim okulu folklör ekipleri oynadı ve cok güzel oynuyorlar nede olsa bizim okulumuz.
Yanıtla (0) (0)BEN NAZİRE
Yanıtla (0) (0)BU SİTEYİ BEĞENDİM HERGÜN GİREBİLİRİM
AYŞENİ TANIYO MUSUNUZ? O BENİM EN İYİ ARKADAŞIM