Çubuk'ta yaralı akbaba bulundu

Çubuk'ta jandarma ekipleri tarafından bitkin halde akbaba bulundu.

Çubuk'ta yaralı akbaba bulundu

Çubuk İlçe Jandarma komutanlığına bağlı ekipleri tarafından bulunan yaralı akbaba tedavi altına alındığı belirtildi.

Çubuk'a bağlı Meşeli Mahallesi'nde devriye gezen Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından, kar içerisinde, kanadı kırıldığı için uçamayan yaralı akbaba bulundu.

Kızılcahamam Soğuksu Milli Parklarında yaşadığı belirlenen yaralı akbabanın soğuk hava ve yoğun bir şekilde yağan kar nedeniyle aç kaldığı ve yiyecek bulmak için Çubuk bölgesine geldiği tahmin ediliyor.

Öte yandan, jandarma ekipleri tarafından donmak üzereyken bulunan akbaba, bir süre sıcak bir ortamda bekletildikten sonra yiyecek ve su verildi.

Yaralı akbaba daha sonra tedavisi için Ankara Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkililerine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayat Haberleri

Çubuk'ta mahalleliler yağmur duası yaptı
Çubuk'ta Komşu Cinayeti!
Çubuk Huzurevi Sakinleri Beypazarı'nın Tarihi Mekanlarını Ziyaret Etti
Çubuk'ta Elektrik Akımına Kapılan İşçi Hayatını Kaybetti
Çubuk'ta otomobil ve motosikletin çarpıştığı kazada, 2 kişi yaralandı