Acehan, Akkuzulu İlkokulu'nda düzenlenen açılış seminerin yaptığı konuşmada, belediye olarak çevre bilinci oluşturmak amacıyla ciddi bir çalışma başlattıklarını söyledi.
Temizlik alışkanlığının küçük yaşlardan itibaren kazanıldığını hatırlatan Acehan, "Atıkların toplanması ve bu atıkların tasnif edilmesi için küçük yaştaki çocuklarımızdan başlamak üzere tüm hemşehrilerimize gerekli eğitimin verilmesini hedefliyoruz. Bu eğitimler sayesinde inanıyorum ki ilçemiz, çevre bilinci oluşturularak ileri ki yıllarda ülkemizin en temiz ilçesi olacaktır. Amacımız gelecek nesillere temiz bir çevre oluşturmak." dedi.
Konuşmanın ardından öğrencilerin sorularını cevaplayan Acehan, projenin ilk seminerini gerçekleştirdi.
Çubuk Belediyesinden Hijyen Eğitimi
Çubuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce başlatılan proje kapsamında, Belediye Başkanı Tuncay Acehan öğrencilere hijyen eğitimi verdi.

İlk yorum yazan siz olun
Sağlık Haberleri
ÇUBUKLU ATLET BAYRAM AYDIN’IN TAKIMI BİRİNCİ OLDU...
Çubuk'ta zabıta ekipleri fırınları denetledi
Çubuk Belediyesi çalışanları, lösemi hakkında bilgilendirildi
Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'nde MR cihazı hizmete girdi
Çubuk Belediyesi Sağlık işleri müdürlüğü iş başında