
Özden, Sağlık Çalışanlarına Gül Dağıttı
Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Başhekim Uzm. Dr. Salim Sarıyıldız’ın ve sağlık çalışanların 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.
14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi ve sağlık ocaklarını ziyaret eden Başkan Özden, görev yapan hekim ile sağlık çalışanlara gül hediye etti.
Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’ne giderek sağlık çalışanlarının bayramını kutlayan Başkan Özden, Başhekim Uzm. Dr. Salim Sarıyıldız ve ekibiyle bir süre sohbet etti.
Hekimlerin günümüzün zor şartlarına rağmen mesleklerini yılmadan icra ettiklerini belirten Başkan Özden, ‘’İnsan yaşamına değer veren ve bu uğurda mesleki ve yaşamsal değerlerine bağlı kalan tüm hekimlerimizin ve sektörde emek veren sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum’’ dedi.
Başkan Özden, konuşmasının sonunda Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ sözleriyle onurlandırdığı doktorların ve tüm sağlık çalışanlarının bu anlamlı gününü paylaşmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.
Bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Uzm. Dr. Sarıyıldız ise, ’’Sağlık hizmeti hepimizin bildiği gibi oldukça meşakkatli ve psikolojik açıdan stresli bir meslek. Ayrıca, sağlık hizmeti tatil bayram dinlemeden, gece gündüz haftanın her günü 24 saat devam eden bir hizmet gerektiriyor. Tıp bayramı ile ilgili Sayın Başkanımız Lokman Özden Beyin hastanemize yapmış olduğu bu ziyaret için kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm çalışanlarımıza hediye ettikleri bu özel güller bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir’’diye konuştu.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ya başkan oyu verdik sana koltuksa koltuk yetkiyse yetki verdik. sana özel bir soru soracam. özel günleri hiç kaçırmıyon anneler günü babalar günü kadınlar günü basın günü de ya başkan işimiz gücümüz günler ve senin basına çıkman mı. sırf başkan yaşıyormuş mu diyecez seni basında gördükçe. üniversite ne oldu başkan? iktidar arkanda iken diğer ilçeler fabrika üstüne fabrika yatırım üsüne yatırım alıp gelişirken biz niye geri geri gidiyoruz? bir çok yerde 5 yılda bimez denilen yatırımlar bir yılda bitirilirken 3 yıldır üniversitenin temeli atılamaz mı? her tarafa bir yıl bize gelince durun hele bi helebi neden? madem iktidarın temsilcisin söyle şu millete nasıl kandırılyoruz lütfen vijdanını çubuklu eşin akrabalarının gül hatırına. çocuk değiliz çoban hiç değiliz koyun hiç hiç hiç değiliz. seçimde zaten yalanlar dolanlar siyasi kokan sözlere kulağımız, siaysi kokan ayaklara burnumuz tıkalı emin ol. her tarafta hayvancılık şehirleri hele ki kürtlerin olduğu şehirlerde çoktan kuruldu bu olay çubuğa mahsus gibi gösterliyor. nerde oranın temeli. yol su kanalizasyon rahmetli özal ın dediği gibi verilen vergilerin temizlik vergisiyle de temizlik hizmetinin karşılığı iken çubuğumuza neden hizmet yok. yollarda onarım desen yalandan kum serpidi yağan yağmurlarda yol yapıp çökertti. hizmet olarak neyi gösterecen bize seçimde merakla bekliyoruz. iktidar elinde olup uyuyan tek ilçe olarak kendimi tebrik ediyorum. oyu verdim hizmeti diğer ilçelere kaptırmak kendimden gurur duyuyorum neden mi komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen peygamberimizin hadisi şerifini hatırlayıp onlar tek tok olsun diyorum. çubuklu aç kalmaz çünkü okuyan kesim her tarafta ne yapıplıyorsa bir haber çünkü.
Yanıtla (0) (0)